Bright Access glasvezel voor ondernemers
telefoonbol
bel mij
088 - 045 09 45
e-mailbol
mail mij
verkoop@brightaccess.nl

Actievoorwaardes

Algemeen

Vanwege het feit dat Bright Access al op uw terrein actief is, stapt u tijdens de verlichtingsweken heel voordelig in. De actievoorwaarden staan hieronder. De actieperiode loopt tot 1 Juli 2020. De voorwaarden hebben betrekking op de verlichtingsactie, bestaande uit de volgende aanbieding: A) Zakelijke glasvezelverbinding:

  • €500,- korting op de aanlegkosten
  • De eerste 3 maanden geen abonnementskosten (-mits activatie in het jaar 2020)
B) Thuiswerk oplossing:
  • De eerste 3 maanden gratis; binnen een data verbruik van 10GB per maand. Alle bovengenoemde producten zijn op zichzelf staande producten met ieder een eigen contract en voorwaarden. Onderstaande actievoorwaarden zijn dan ook op gedeeld in sectie A: Zakelijke glasvezelverbinding en sectie B: Thuiswerk oplossing.

Zakelijk glasvezel

Geldt voor alle ondernemingen die vanaf 1 mei 2020 een zakelijke glasvezelverbinding aanvragen op een terrein waar Bright Access over een eigen netwerk beschikt.

Thuiswerk oplossing

Deze actie geldt voor alle ondernemingen die vanaf 1 mei 2020 een zakelijke glasvezelverbinding aanvragen.

Product informatie

Zakelijk glasvezel

Ook als het contract na drie jaar wordt voortgezet, blijft u voor de aansluiting een vaste lage prijs per maand betalen. Wel zal jaarlijks per 1 januari een inflatiecorrectie worden toegepast op de prijzen van de abonnementen. Het hiervoor gebruikte percentage is de jaarmutatie van de dienstenprijsindex (DPI) per 1 juli van het voorgaande jaar zoals die door het CBS wordt gepubliceerd.

Thuiswerk oplossing

Draadloos comfort met maximale beveiliging. Snel WiFi N tot 450 Mbit/s en grote reikwijdte maakt draadloze verbindingen mogelijk in het hele thuisnetwerk. Wifi-apparaten zoals tablets, notebooks of smartphones kunnen heel gemakkelijk met een druk op de knop (WPS) met de FRITZ!Box 6820 LTE worden verbonden. Daarnaast is er een snelle gigabit LAN-poort beschikbaar om nog een netwerkapparaat aan te sluiten. Hierdoor vormen breedband intensieve toepassingen zoals video vergaderen geen enkel probleem.

ICT-Partner

Bij deze actie is het (net zoals doorgaans bij het aanschaffen van een veilige Bright Access glasvezelverbinding) niet nodig om over te stappen met ict-, telefonie- of internet diensten. Het netwerk is namelijk 100% neutraal. U kunt de glasvezel bestellen bij uw eigen ICT leverancier, of één van de andere regionale partners van Bright Access.

Levertijd

Zakelijk glasvezel

De aanleg van de glasvezel duurt ongeveer 12 weken, afgezien van vakantie- en vorstperiodes. Zodra er een plandatum bekend is, wordt deze aan u bekend gemaakt en treden we in overleg over de uitvoering van de benodigde werkzaamheden.

Thuiswerk oplossing

Het leveren van de Thuiswerk oplossing kan al binnen een paar dagen.

Contractduur

Zakelijk glasvezel

De initiële contractduur voor de zakelijke glasvezel bedraagt 36 maanden. Hierna blijft het contract doorlopen voor onbepaalde tijd. Na afloop van de initiële contractduur kan het contract altijd worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. De facturatie van het abonnement start vanaf de datum van activatie van de verbinding. Als activatie plaatsvindt in 2020 dan ontvangt u de eerste 3 maanden 100% korting op de abonnementskosten.

Thuiswerk oplossing

De facturatie van het abonnement start vanaf de datum van activatie van de verbinding. De eerste drie maanden na ingebruikstelling ontvang je 100% korting op de abonnementskosten. De dienst is maandelijks opzegbaar, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Aansluitkosten

Zakelijk glasvezel

De gebruikelijke aansluitkosten zijn van toepassing, met een korting van € 500,-.

Thuiswerk oplossing

Bij de Thuiswerk oplossing zijn er geen aansluitkosten. De apparatuur wordt in bruikleen geleverd. Na afloop van het contract voor deze dienst dient de apparatuur incl. alle toebehoren in goede staat geretourneerd te worden aan Partell. Gebeurt dit niet dan wordt er € 199,- in rekening gebracht. Het dataverbruik is gelimiteerd op 10GB per maand. Indien dit overschreden wordt kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Bright Access zijn van toepassing. Bij eventuele tegenstrijdigheden tussen de Algemene Voorwaarden en de actievoorwaarden prevaleren de Algemene Voorwaarden.

Slotbepaling

Bright Access heeft het recht om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen of voortijdig te stoppen met de verlichtingsweken. Wijzigingen zullen schriftelijk bekend worden gemaakt. Al uitgebrachte offertes blijven ook na afloop van de actie geldig, mits getekend voor de tijdens het uitbrengen van de offerte geldende einddatum van de actie.