telefoonbol
bel mij
088 - 045 09 45
e-mailbol
mail mij
glasvezel@brightaccess.nl
banner 51

[PERSBERICHT] Aanleg glasvezel gestart op bedrijventerreinen in Stadskanaal

Vera Korblet
22 februari 2019

Met een zwaai wordt het bord onthuld en is het officieel: de aanleg van glasvezel is gestart op de bedrijventerreinen Vleddermond, Dideldom (Stadskanaal) en Drentse Poort (Nieuw-Buinen). Bright Access, het bedrijf dat de glasvezel aanlegt, vierde dit donderdag met ondernemers op het bedrijventerrein Vleddermond.

Lees meer
kabelsrecht
banner 31

Glasvezel is duur: feit of mythe?

Vera Korblet
1 februari 2019

Wanneer u denkt aan glasvezel, denkt u wellicht al snel: “Dat is duur”. Maar is dat anno 2019 nog steeds waar, of is dat een uitspraak die er de afgelopen jaren flink is ingesleten?

Lees meer
kabelsrecht
banner 27

Internet 2.0: wat is het en wat kun je ermee?

Vera Korblet
30 januari 2019

Het internet bestaat nu zo’n 35 jaar en het is ongelooflijk veranderd in die tijd. Tegenwoordig zorgt het internet ervoor dat iedereen 24 uur per dag en overal online kan zijn, met alle gevolgen van dien. Denk aan problemen met privacy, of DDoS-attacks. Naar ons idee is het tijd voor een internet 2.0.

Lees meer
kabelsrecht
banner 26

De voordelen van zakelijk glasvezel op een rijtje

Vera Korblet
29 januari 2019

Dat we vinden dat ieder bedrijf over zou moeten stappen op glasvezel, komt vast niet als een verrassing. Daar hebben we dan ook goede redenen voor, want glasvezel brengt nou eenmaal veel voordelen met zich mee. We hebben vijf voordelen van zakelijk glasvezel van Bright Access voor u op een rijtje gezet!

Lees meer
kabelsrecht
banner 25

Waarom doen we wat we doen

Vera Korblet
25 januari 2019

Al jaren brengt Bright Access glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen het bereik van het MKB. Maar waarom zijn we daar eigenlijk ooit mee begonnen? En is het anno 2019 nog relevant? Om antwoord te krijgen op die vragen, kijken we naar hoe het digitale landschap de laatste decennia is veranderd.

Lees meer