telefoonbol
bel mij
088 - 045 09 45
e-mailbol
mail mij
verkoop@brightaccess.nl

[Persbericht] Bright Access brengt glasvezel naar Friese bedrijven

Jelmer van der Linden
19 maart 2020
In april begint Bright Access met de aanleg van glasvezel op twee verschillende bedrijventerreinen in Heerenveen. Bedrijven op IBF en De Kavels kunnen dit voorjaar al profiteren van deze snellere en veiligere verbinding. Hierna word Joure op korte termijn voorzien van glasvezel. Frits Thomassen, onze regiomanager Friesland, wil met de glasvezel van Bright Access de hele provincie aansluiten.

[Dit is een extract. Het oorspronkelijke bericht is te vinden op Rondom Vandaag.]

De vergunningen zijn rond

De vergunningen zijn rond en in april verwacht Bright Access de schop in Friese aarde te zetten. Op de bedrijventerreinen IBF en De Kavels in Heerenveen welteverstaan. Diverse bedrijven op deze terreinen hebben zich aangesloten. Tijdens de aanlegperiode krijgen andere bedrijven ook de kans om, tegen actietarief, zich te laten aansluiten. 

Klaar voor de toekomst

Het is nog niet heel lang geleden dat grote partijen hebben aangekondigd per 2023 te stoppen met het leveren en onderhouden van koperverbindngen. Voor veel bedrijven is het dus noodzakelijk om over te stappen op een ander netwerk. Glasvezel is een toekomstbestendig alternatief. Frits: “Glasvezel heeft een grote capaciteit waardoor een hoge bandbreedte mogelijk is. Daarnaast is een voordeel van glasvezel dat je maar één aansluiting nodig hebt. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten.” 

Heel Friesland aan de glasvezel

Na een voortvarende start in Heerenveen heeft Bright Access de focus gelegd op Friesland en is Frits, geboren en getogen Fries, nu ook bezig in Joure. Frits over het zijn van regiomanager in Friesland:

“Dit voelt als thuiskomen, met mijn Friese roots heb ik sneller een klik met de lokale ondernemers en onderling praten we natuurlijk Fries met elkaar.”

Samenwerking met lokale ICT-bedrijven

Volgens Frits kunnen nog veel meer bedrijventerreinen in Friesland profiteren van snel en veilig glasvezel van Bright Access. Samen met lokale ICT-bedrijven worden terreinen in kaart gebracht en ondernemers benaderd.

Het volledige bericht lezen? Dat kan in de digitale krant van RondomVandaag.

Bent u benieuwd of uw bedrijf ook in aanmerking komt voor een glasvezelaansluiting van Bright Access of wilt u op de hoogte blijven van de acties in Friesland? Houd dan de site www.brightaccess.nl even in de gaten! U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen met Frits Thomassen van Bright Access, zowel in het Fries als in het Nederlands. Bel daarvoor 088 045 0 951of mail ons.

Bronvermelding: https://www.rondomvandaag.nl