Welkom bij Bright Access

Bright Access brengt glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen bereik van het MKB. We doorbreken de mythe dat glasvezel ingewikkeld en duur moet zijn. Bright Access staat voor goede, snelle, betrouwbare en vooral veilige verbindingen, waarmee ook uw bedrijf klaar is voor de Cloud.

kabel afbeelding

Snel en voordelig glasvezel voor uw bedrijf

Wilt u weten hoe snel en voordelig uw bedrijf kan worden aangesloten? Vul dan hieronder uw postcode in.

Snel zoeken

kabel afbeelding

Prijzen

Wat kost glasvezel?

Een zakelijke glasvezelaansluiting is in stedelijke gebieden al leverbaar vanaf € 49,- per maand. De prijs op een bedrijventerreinen is hoger, vanaf € 149,- per maand. De prijs is voor ieder bedrijf op een terrein hetzelfde, het maakt niet uit waar op het terrein uw bedrijf is gevestigd of wanneer u bestelt.

Besparen met glasvezel

Na het in gebruik nemen van de glasvezelaansluiting kunnen veel ICT diensten worden overgezet naar de Cloud. Deze clouddiensten zijn niet alleen flexibeler en gebruiksvriendelijker, maar meestal ook goedkoper dan “on-premise” oplossingen. Tevens kan verouderde infrastructuur zoals analoge lijnen, ISDN, DSL en kabel worden opgezegd. Al met al kunnen veel bedrijven door de overstap naar glasvezel geld besparen!

Bestellen

Waarschijnlijk had u hier een grote rode bestelknop verwacht. Zo werken wij echter niet, daarvoor is zakelijk glasvezel veel te belangrijk. Zakelijk glasvezel is geen standaardproduct. Veel bedrijven zijn tegenwoordig erg afhankelijk van een goede verbinding, iedere minuut dat die niet werkt kost geld.

Daarom leveren wij altijd maatwerk. Daarvoor is het noodzakelijk om de situatie ter plaatse en uw wensen m.b.t. het gebruik van de verbinding goed in kaart te brengen. Dat doen wij tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

kabel afbeelding

Voorwaarden

Bright Access begrijpt dat flexibiliteit voor MKB bedrijven van groot belang is. Dat hebben wij vertaald naar zeer flexibele contractvoorwaarden.

 • kabeluiteinde

  Korte levertijd (vanaf drie weken)

 • kabeluiteinde

  Contractduur 3 jaar

 • kabeluiteinde

  Aansluiting via de verhuurder

 • kabeluiteinde

  Verbinding delen met meerdere gebruikers

 • kabeluiteinde

  Glasvezel meeverhuizen naar een andere locatie

kabel afbeelding

Over Bright Access

Eigen netwerk op bedrijventerreinen

Bright Access levert al meer dan 10 jaar DSL, glasvezel en radio verbindingen door heel Nederland. Daarbij merkten wij dat op veel bedrijventerreinen nog geen goed en betaalbaar aanbod was voor glasvezel wat aansluit bij de wensen van het MKB. Op die terreinen leggen wij daarom zelf aan. Bright Access heeft nu eigen netwerken op 30 bedrijventerreinen, eind 2017 zullen dat er twee keer zo veel zijn.

Voorwaarden

In tegenstelling tot de meeste concurrenten doet Bright Access niet aan gedwongen winkelnering. Wij leveren de nutsvoorziening, wat u daarmee doet is uw zaak. Bestellen kan bij ieder bedrijf in Nederland wat verbindingen levert, dus ook bij uw eigen ICT leverancier. Wilt u liever eerst advies over hoe u het maximale profijt kunt halen uit glasvezel? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek leggen onze glasvezelspecialisten u graag vrijblijvend uit wat de opties en mogelijke besparingen zijn.

kabel afbeelding

Diensten

De mogelijkheden van glasvezel zijn eindeloos. Niet alleen zijn er allerhande nieuwe en interessante ontwikkelingen op het gebied van bekende diensten zoals telefonie, videobewaking, hosting en VPN verbindingen, maar ook het "werken in de cloud" biedt ongekende nieuwe kansen.

Omdat ons netwerk 100% open is kan ieder ICT bedrijf zijn diensten leveren over een glasvezelverbinding van Bright Access. Wij leveren zelf geen diensten, maar werken wel samen met een groot aantal lokale ICT dienstverleners.

Bezoek voor meer informatie onze reguliere website.

kabel afbeelding

Waarom glasvezel?

Glasvezel is lang gezien als de verbinding van de toekomst. Die toekomst is echter al gearriveerd. Niet alleen zijn er allerhande nieuwe en interessante ontwikkelingen op het gebied van bekende diensten zoals telefonie, alarmering, hosting en VPN verbindingen, maar het "werken in de cloud" biedt ongekende nieuwe kansen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en daarom hebben wij er bewust voor gekozen om al die diensten niet zelf aan te bieden. In plaats daarvan hebben wij voor u een selectie gemaakt van gerenommeerde, lokale aanbieders. Zij hebben de kennis in huis om het maximale te halen uit uw nieuwe glasvezelaansluiting. (Klik hier voor meer gedetailleerde informatie over alle mogelijke diensten en leveranciers)

Bezoek onze normale website voor meer informatie.


kabel afbeelding